Saturday, 31 August 2013

Hipotesis

Habuk. Sawang.

Beberapa bulan, aku sepi.

Lembaran ini kosong.

"Bila nak update?"

Persoalan lali. Kabut.

Tidak berani meletak janji.

Seboleh-bolehnya. Semahu-mahunya.

Tercoret semula "My Words".

Andai peroleh izin-Nya.

Selagi bernafas.

Hipotesisnya?


P/S: Gua rindu nak tulis-tulis balik. Dulu gua pegang satu komitmen. Kali ini gua ada dua. Jangan salah faham. Gua belum kahwin. Ada nak isi borang? hahaha

39 comments:

Teena Tna said...

Hipotesis : merdeka!

Mek Onie said...

meh bak borang,haha... yeahhh,akhirnya terupdate gak ;)

Nur Azwa Edora said...

Take ur time. Haha

3no gr33ny said...

komitmen apakah tu

Myera Nyera said...

ehem, nak isi borng gak. haha

cik kaki ketawe said...

wohaa...lama tak update bro? single? bile nak kawen? jangan lupa jemput makan nasi minyak ekk...ehhh? hahaha

the malay male said...

utamakan yg utama

Chic Na said...

ingatkan ajik dah lost words.. ;)

Wan Ahmad Izudean said...

rindu ajik. eh.

AzyAdnan said...

saya nak isi borang mintak kerja boleh? :) hahaha. btw, dah lama tunggu entry baru kamu :P.

EH - Ekslamasi Holistik said...
This comment has been removed by the author.
EH - Ekslamasi Holistik said...

Suka baca entri My Words.
Cayalah sahabat

Nur Zulaikha said...

wasalam..masih ingt..wahh..komitment apakah itu..nak isi borang jgk

Wan Zulqhairi said...

semoga beroleh kejayaan sahabat ;")

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. heee walaupun dah lama tak update, sempat gak singgah dekat blog sheila ye. terima kasih. semoga bersemangat semula untuk 'my words' :)
*selamat hari rayaaa

mie said...

apakah komitmen itu?
hahahaha

MyFreeMinded said...

Lama tul tak update ye, rasanya bila nak abis komitment yang satu tu.. ke dah sambung ke tahap yang lebih tinggi lagi...

Sya_Merpati Putih 88 said...

selamat kembali aktif berblog...
semoga kamu mendapat banyak idea...
semoga sukses dlm apa jua bidnag yg sedang diceburi..

eh! sebelum terlambat nak ucapkan selamt hari raya... :)

amir aizat said...

goodluck!

Cik Aini said...

take ur time dear..ada ms kembali seperti dulu :)

Sha. N. said...

Ahaa, faham perasaan tu..
Kagum dengan orang yang boleh update blog hari2 even cerita tak menarik pun...hehehehehehe...

ANNA MARIANA said...

xpe2.. kami akan setia menanti :)

Amanina Mads said...

lamanya tak singgah sini.. jom layan blog semula :)

Mardhia Yusof said...

takpe..faham ajik busy dgn byk komitmen.
setiap org ada komitmen, kena komited kan. ;)

mama ju, said...

Salam

Tulisan2 yg menarik, teruslah menulis walau sikit.
Jgn lupakan ibu, mama cuba utk telfon ibu hari2, baru ni belajar ucap maaf tiap malam walaupun mulanya sukar...
Selamat.

inche hlovate said...

mana nak amik borang tu..nak try. mne la thu terpanggil utk interview hahahaa

selamat hari Malaysia :)

kasut puteh said...

nak isi borang boleh ? ahahaha

inna_risna said...

inna pn lama jg xupdate blog dah.

btw, borang nak ambik kat mana? :P

Liyaa Mf said...

Heyy Ajik! Aku lak baru je kembali lepas 7 bulan menghilang. Tapi kau pun busy. Ntah2 kau pun tak pasan yg aku takde. Hahaha!

Aku bersyukur weyh dpt seru & semangat menyempat2 blogging semula. Baru dpt feel semula bestttt je blogging ni. Haha! Status aku skang, ngah carik keje. Saje nak bgtau even kau tak tanya :P

Take care! :D

Syazana Zainn said...

busy nya dia :)

Nur Zulaikha said...

lamenye menyepii

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

akhirnyaaaa... well sy pn lama la jgk xupdate.. tpi xde org kisah pun...hahaha lalala

p/s kamu agak kelakar...hahaha sila update borangnya...kihkihkih

Nur Zulaikha said...

lamenye nk tunggu entry terbaru..cuti kahwin kah?haha

KorN said...

next entry please

Myera Nyera said...

masih menanti entri seterusnya dengan setia. :)

harapnya, disana, baik saja.

ma ❥ said...

mana menghilang begitu lama ?

Cahaya cantik said...

Ajit dah tak menulis ke?? Lama tak update..before this hilang url ajit...tapi dapat jumpa balik..ingat dah banyak tertinggal dengan tulisan dari ajit...tengok2 still lagi entri yang sama..keep it up ajit..ramai suka ajit menulis..jangan lupakan pembaca ajit ye...^_^

ieedaz @ mama_isha said...

salam kenal... tima kasih follow kite...kite follow cni plak ye :)

akoo said...

ade lagi tak borang? har har